Beoordelingen van Grand Park Lara


Beoordeling plaatsen

Beoordeling door Meuret Rita ● september 2018

Hotel10
Kamer9
Service10
Omgeving10
Eten9
Sport & Entertainment9
9.5

Één topper, echte aanrader voor elke leeftijd. Dank aan Correndon die dit hotel aanbood, alsook dank aan personeelsdienst altijd in de weer is geweest om een koninklijk gevoel te geven. Volgend jaar terug!!!! ????


Beoordeling door patrick wygaerts ● april 2016

Hotel10
Kamer10
Service10
Omgeving10
Eten10
Sport & Entertainment10
10

4maal geweest! niets te zeggen

niets


Beoordeling door patrick ● april 2016

Hotel10
Kamer10
Service10
Omgeving10
Eten10
Sport & Entertainment10
10

Beoordeling door Ellen ● juli 2015

Hotel6
Kamer8
Service8
Omgeving8
Eten8
Sport & Entertainment8
7.7

Mooie en grote familiekamers. Proper hotel, toiletten aan zwembad veel gekuist. Lekker eten en genoeg aanbod. Bircan, jongen die afruimt, maakte het restaurantbezoek aangenaam en maakte onze dochters aan het lachen. Niet ver gelegen van luchthaven. Mini kids club OK, genoeg aanbod en in het Nederlands.

Veel te druk hotel, bij het eten heel druk, zoeken voor plaatsje. Aan zwembad overdag viel het dan wel mee, aan zee te druk. Veel lawaai, tot 12 u hoor je de muziek, om 4 u hoor je een moskee die een beetje verderop is gelegen is (ramadan) en daarna een blaffende hond. Wel harde matrassen.


Beoordeling door Jonas ● juni 2014

Hotel10
Kamer9
Service10
Omgeving9
Eten10
Sport & Entertainment10
9.7

Zeer vriendelijk personeel, zeer proper, animatie top voor de kinderen. Eten veel keuze, vers, lekker gewoon goed. iedere avond was er animatie. onze week was nederlands slagher week dus top om die muziek te horen zo ver van huis. algemeen top en volgend jaar gaan we zeker terug.

water beetje frisjes maar als het zo temperaturen zijn doet dat deugd. bepaalde nationaliteiten ( iedereen zal wel weten welke) degoutante ambetant volk maar ze zijn in de minderheid. meest Nederlanders, Belgen en Duitsers dus goed voor de kinderen en om contact te leggen.


Beoordeling door deschrijver heidi ● april 2014

Hotel10
Kamer9
Service10
Omgeving6
Eten10
Sport & Entertainment10
9.2

schitterend hotel , met als topper de kinderanimatie, wat de kinderen daar nu voor deze tijd van het jaar al konden doen super!!!!!! daarvoor alleen al gaan we terug in oktober, onze tweelingdochters van 8 waarvan eentje mindervalide is hebben zich daar geen 2 min.verveeld en ook wij hadden daar vrije tijd ... merci voor de jullie goeie zorgen !!!!echt profecioneel en een aanrader met kleine kinderen zeer proper hotel en zeer vriendelijke mensen die daar werken. hopelijk blijven ze die prijs kwaliteit geven naar mate ze groeien nog 160 dagen en we zijn daar weer ;)

voor mijn man persoonlijk was het bed te hard we hadden heel veel last van de hond aan de achterzijde van hotel bij de dienstingang , begon al van 5 uur te blaffen :( verschillende keer gemeld mo geen reactie aan het internet is er nog werk ,we moesten in de gang onder de ontvanger gaan staan om onze betalende verbinding van de kamer te krijgen ook de free wifi in de lobby was een ramp !!


Beoordeling door Guillaume Standaert ● juli 2013

Hotel10
Kamer10
Service10
Omgeving10
Eten10
Sport & Entertainment10
10

Zeer goede en vriendelijke service Verhouding prijskwaliteit is zeer goed! Lekker eten, goede animatie. Geen enkele vraag is teveel, ze helpen steeds met plezier. Super hotel!

/


Beoordeling door ● januari 2014

Hotel9
Kamer10
Service10
Omgeving8
Eten10
Sport & Entertainment10
9.5

Beoordeling door Raymond ● september 2013

Hotel1
Kamer4
Service1
Omgeving4
Eten8
Sport & Entertainment5
3.8

Eten (kwaliteit en variatie) Schoonmaak

Eén van de personeelsleden van GrandPark Lara Hotel (Lobbybar) heeft mijn vriendin seksueel en handtastelijk lastig gevallen toen ze alleen was. Ondanks aangifte bij de lokale politie, doet het hotel alsof er niets gebeurd is en beticht ons van leugens, terwijl mijn vriendin inmiddels psychische behandeling ondergaat om het voorval te verwerken. Schoften. Hoort dat ook bij All-in?


Beoordeling door Isabelle ● Januari 2013

Hotel1
Kamer2
Service3
Omgeving3
Eten7
Sport & Entertainment4
3.3

Lara, de plaats met mooie hotels heeft er nu een lelijk plaatje bij. Het is een lelijk gebouwencomplex, te veel mensen voor 1 zwembad. Als het regent geen plaats binnen voor de mensen, word dan maar aangenomen dat je op je kamer blijft. Kamers worden slecht gepoetst en de kamers zijn ergggggg klein. Eigenlijk het enige dat redelijk was, was het eten. Echt geen 4 sterren waard, wij geven het 2 sterren.


Beoordeling door deloddere kristof ● Oktober 2013

Hotel6
Kamer8
Service8
Omgeving6
Eten8
Sport & Entertainment7
7.2

eten familiekamer is ruim all in formule is volledig proper en net goede prijs kwaliteit

geen mooi hotel aan de buitenkant te kleine eetzaal met veel lawaai ijskoud zwembad afwerking van de kamers


Beoordeling door Bezoeker ● Augustus 2013

Hotel7
Kamer9
Service7
Omgeving4
Eten5
Sport & Entertainment6
6.3

Frisse kamers

koud eten niet gekoeld Klein-Teheran en Klein-Moskou
Vergelijk Grand Park Lara bij 5 aanbieders Bekijk prijs