Foto's

Over Antalya

Dit hotel ligt aan Lara Beach, de populaire kust vlakbij Antalya. Sommigen beweren dat dit een van de mooiste stranden van Turkije is, en de grote populariteit van dit gebied lijkt dit te bevestigen. Het is dan ook luxe dat de gasten van dit hotel kunnen genieten van een stuk privéstrand hier. Lara Beach is een onderdeel van de Turkse Rivièra. Dit is de bijnaam van de kustlijn tussen Antalya en Alanya. Dit gebied staat bekend om haar natuurpracht, met onder meer een heldere turkooizen zee die zich uitstekend leent voor watersporten. Duikers en andere watersporters komen vanuit heel de wereld naar dit gebied om te snorkelen. Dankzij het warme klimaat is het mogelijk om gedurende een groot deel van het jaar te zwemmen in dit deel van de Middellandse Zee.

Klimaat

Een van de redenen dat dit gebied zo populair is is het warme klimaat. Gedurende de zomer komen de temperaturen overdag boven de dertig graden uit. Het is dan dus heerlijk dat er zwembaden en een strand in de buurt zijn. Gedurende een groot deel van het jaar blijft de temperatuur echter boven de twintig graden uitkomen. Het is dus goed mogelijk om te genieten van een zonvakantie bij Grand Park Lara in mei of oktober. De temperaturen komen in het voor- en najaar gemiddeld nog steeds boven de twintig graden uit. De faciliteiten bij het hotel zijn dan wel aangepast in verband met de beperkte bezetting buiten het hoogseizoen.

Omgeving

De omgeving van het hotel is prachtig. Zoals gezegd is het een leuk idee om een auto of fiets te huren en de natuur in het achterland te bewonderen. U kunt ook deelnemen aan een georganiseerde tour per jeep of per boot. Vanaf het water krijgt u de kans om de fraaie kust vanuit een ander perspectief te bewonderen. Als u de Turkse cultuur wilt ontdekken kunt u stadjes en dorpjes in de omgeving bezoeken en rondkijken op de marktjes. Daarnaast is een bezoek aan Antalya haast een verplichting als u bij Lara verblijft. Het centrum van Antalya ligt maar op 14 kilometer afstand en deze miljoenenstad heeft veel te bieden. Er zijn veel centra om te winkelen, en daarnaast zijn er mooie musea en bouwwerken te bezoeken. Het historische centrum van deze stad is aardig bewaard gebleven, en u kunt hier heerlijk eten of wat drinken. Als u van uitgaan houdt zit u hier ook goed; Antalya staat erom bekend een bruisende uitgaansstad te zijn. Het zal moeilijk zijn om de luxe van het hotel te verlaten, maar de omgeving heeft veel te bieden.

Vergelijk Grand Park Lara bij 5 aanbieders Bekijk prijs